Terug naar overzicht

Print

Open huis bij AMS

Op 29 mei organiseert AMS in Heemskerk een Open Huis. Tijdens het evenement zijn de hele dag onder het genot van een hapje en een drankje demonstraties van couverteersystemen, document snijlijnen, enveloppenprinters en inkjetsystemen te zien.

  • 24 mei 2019

Deze dag belooft extra feestelijk te worden, want het toeval wil dat eigenaar Timo van der Ploeg op die dag zijn veertigste verjaardag viert. Voor relaties die nu nog niet op zoek zijn naar een AMS-oplossing kan dat toch reden zijn om het ‘feestje’ mee te vieren. AMS meldt dat u ook in dat geval van harte welkom bent.

Bij AMS kunt u terecht voor couverteersystemen die antwoord geven op uw huidige wensen en eisen, nieuw en gebruikt; sealsysteem voor folieverpakken van direct-mail en/of fulfilment producten, nieuw en gebruikt; inkjet systemen voor printen van logo´s, adressen, afbeeldingen op enveloppen en documenten; transactioneel enkelbladkanaal, document snijlijnen vanaf rol in- als off-line, nieuw en gebruikt; en voor een technische partner die meedenkt over het juiste onderhoud op uw bestaande systemen.

Op 29 mei toont AMS de volgende systemen:
W+D couverteersystemen (voormalig Buhrs ITM) - nieuw BB700 S2 couverteersysteem en verschillende jong gebruikte W+D BB300, BB600 en BB700 couverteersystemen;
Mueller Apparatebau transactionele systeem kanalen en document snijlijnen;
Xanté Full colour enveloppenprinter - pinten van enveloppen en papier tot 300gr/m2;
HSA HS1500 inkjetsysteem. Hoogvolume printen van direct-mail, logo´s, adressen en afbeeldingen.
 
Het handige van dit Open Huis is dat alle verschillende soorten systemen op één locatie volledig gedemonstreerd worden. Daarnaast is het AMS-team trots op de locatie en laat graag zien hoe de technische dienst de gebruikte systemen weer in top conditie weet te brengen voor verkoop. Het Open Huis vindt plaats bij All Mailing Solutions aan De Trompet 1130 in Heemskerk en vindt plaats op woensdag 29 mei 2019 van 09:00 tot 16:00 uur.