Terug naar overzicht

Sign

Probo opent afhaallocatie in Tilburg

Probo heeft een afhaallocatie geopend in Tilburg. Hier kunnen resellers terecht om hun prints zelf af te halen. Zeer binnenkort komen er ook depots in het westen en oosten van Nederland bij.

  • 1 mei 2019

Uit het persbericht
Eerder in 2019 heeft Probo haar Onbezorgd services geïntroduceerd. Hiermee vervoert Probo al grote pakketten met haar eigen white-label transportdienst. “Onze crossdock in Tilburg was daarnaast al operationeel, zodat we de kwaliteit en de leverbetrouwbaarheid van onze pakketten in het zuiden van Nederland en in België konden vergroten,” zegt René de Heij. “Nu gaat het crossdock ook een regionale rol vervullen als afhaallocatie.”

Uitbreiding

Probo breidt de mogelijkheden met crossdocks het komende jaar verder uit en zeer binnenkort komen er nog depots in het westen en oosten van Nederland bij. Afhalen blijft daarnaast ook mogelijk bij Probo in Dokkum.

Over Probo

Probo is de logistieke dienstverlener die exclusief print voor resellers in de creatieve branche. Hiervoor combineren ze 100% e-commerce als gebruiksvriendelijke platform voor printproducten met innovatieve maakindustrie. Naast het grootste assortiment innovatieve printproducten, helpt Probo resellers onder andere verder met gratis templates, mock-ups, een kennisbank en evenementen. Met deze verkooptools en services kunnen resellers hun klanten keer op keer verrassen.