Terug naar overzicht

Bedrijven & Personen

Drukkerij Poelen is de beste

De beste drukkerij van Nederland is te vinden in Zutphen. Althans, volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl. Daar komt Drukkerij Poelen met een 9,4 gemiddeld by far als beste uit. De nummers 2 en drie klinken wat bekender: Flyeralarm en Vistaprint.

  • 26 feb 2019

Jaarlijks kijkt Telefoonboek.nl hoe klanten drukkerijen beoordelen en stelt daaruit een top drie samen. Om in de lijst te komen, moet een bedrijf overigens wel meer dan 40 verschillende beoordelingen hebben ontvangen. Op basis daarvan is een gemiddeld cijfer vastgesteld. Daarnaast is er gekeken waar de drukkerijen gespecialiseerd in zijn. 

Uit het persbericht
1   Drukkerij Poelen uit Zutphen
De drukkerij die als beste wordt beoordeeld is te vinden in Zutphen. Op basis van 353 unieke beoordelingen krijgt de drukkerij gemiddeld een 9.4. Bij drukkerij Poelen kunnen klanten allerlei producten laten bedrukken, bijvoorbeeld t-shirts, tassen, briefpapier en premiums zoals USB-sticks, pennen, mokken en aanstekers. Uiteraard kan ook briefpapier bedrukt worden.

2   Flyeralarm B.V. uit Maastricht
Op de tweede plaats staat Flyeralarm, een van de grootste online drukkerijen van Europa. Klanten kunnen het drukwerk bestellen via de webshop. Flyeralarm richt zich vooral op de productie en verkoop van bedrukte artikelen en reclamesystemen voor de zakelijke markt. Veel klanten vinden dat zij goed worden geholpen door dit bedrijf. Het bedrijf ontvangt op basis van 49 verschillende beoordelingen een 7.0 gemiddeld. 

3   Vistaprint B.V. uit Venlo
Tot slot staat Vistaprint op de derde plaats. Vistaprint is gericht op kleine ondernemers en helpt hen om professionele moderne marketing op maat te creëren. Ondernemers kunnen onder andere visitekaartjes, flyers, folders en posters laten drukken via de webshop van Vistaprint. Het bedrijf ontvangt een voldoende, op basis van 49 verschillende beoordelingen een 6.2.