Terug naar overzicht

Bedrijven & Personen

Korlaar Soest vernieuwt haar communicatie

Met een nieuwe naam, website en bedrijfsfilm heeft Korlaar Soest haar communicatie gemoderniseerd. De landelijk actieve inzamelaar van secundaire grondstoffen, ferro en non ferro draagt hiermee haar groene DNA transparanter uit.

  • 14 feb 2019

Ongeveer 25% van de business van Korlaar Soest - voorheen Korlaar Recycling - bestaat uit de landelijke inzameling en verwerking van oude offset platen. Op de nieuwe website wordt een duidelijkere link gelegd tussen de business waarin Korlaar Soest actief is en het positieve duurzaamheidseffect dat daarvan uitgaat. Recycling voorkomt immers uitputting van schaarse grondstoffen, bespaart energie en draagt bij aan vermindering van de CO2-uitstoot. De aandacht voor duurzaamheid in de gehele bedrijfsvoering leverde Korlaar Soest het certificaat MVO Prestatieladder Trede 3 op en werd ook beloond met het ‘Erkend Duurzaam’ certificaat van de Metaal Recycling Federatie.

Groen is dan ook niet toevallig één van de steunkleuren van de nieuwe website. Het groene bedrijfsprofiel komt ook naar voren in een nieuwe bedrijfsfilm (2 min.30). Tijdens de productie werden onder meer drones ingezet.


Homepage van de nieuwe website van Korlaar Soest