Terug naar overzicht

Bedrijven & Personen

Los van Papier 2019

Vrijdagavond 11 januari gaan veel grafici 'los van papier' om vakgenoten het beste voor dit jaar te wensen. De feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst vindt plaats op de mooie locatie Mereveld in Utrecht.

  • 8 jan 2019

Los van Papier, dat een aantal jaren terug in Rotterdam als een kleinschalige kroegbijeenkomst startte, groeide uit tot een event waar vanuit heel Nederland grafici bijeenkomen om elkaar weer eens te spreken en het beste te wensen. Los van Papier is voor iedereen die hoe dan ook te maken heeft met grafische communicatie. Op deze avond geven we samen een dynamische start aan weer een nieuw en spannend grafisch jaar. 
De organisatoren Marjolein Gielis, Boy Opmeer en Arian van Duijne over de avond die om 19.00 uur start: ‘Dit jaar hebben we een nieuw programma. Geen praatje, geen grafisch plaatje. Wel een diner in een ludiek marktjasje en met luchtige muziek op de achtergrond op een stijlvolle locatie Mereveld in Utrecht.’ De feestelijke avond lokte de afgelopen jaren ruim 200 grafici per editie. Los van Papier 2019 duurt tot 23.30 uur. Partners zijn welkom en inschrijven kan via de site van Los van Papier