Terug naar overzicht

Sign

Beeldkracht voor binnen en buiten

Op Viscom, de vakbeurs voor visuele communicatie van 8 tot en met 10 januari 2019 in Düsseldorf, is ook Roland DG van de partij en toont de nieuwste ontwikkelingen op kleurgebied.

  • 18 dec 2018

Het bedrijf laat in hal 14 haar nieuwste technologische ontwikkelingen zien op het gebied van grootformaat printen en snijden. Daarbij ligt de focus op nieuwe toepassingsmogelijkheden en prints met een intense beeldkracht voor binnen- en buitengebruik. Die zijn het resultaat van verbeteringen en uitbreidingen van de kleurruimte voor een breder bereik van reproduceerbare kleuren. Het getoonde printerportfolio omvat zowel eco-solvent- als UV-inkjetprintoplossingen: de VersaEXPRESS RF-640 8 Colour, de TrueVIS VG-640/540, de VersaUV LEF-300 en de VersaStudio BN-20.

‘Grootformaat printbedrijven en signmakers verwachten op Viscom inspiratie en informatie op te doen om hun dagelijkse activiteiten verder uit te bouwen en nog succesvoller te maken. Düsseldorf biedt ons het forum om hen al onze nieuwste printeroplossingen, die we in de afgelopen maanden op de markt gebracht hebben, ter plaatse te laten beleven,’ zegt Karel Sannen, marketing manager bij Roland DG.