Abonneren  Inloggen

Viscom, PromoTex Expo, PSI

  • dinsdag 11 januari
    donderdag 13 januari

Van 11 tot 13 januari 2022 zal PSI weer live plaatsvinden in het beurscentrum van Düsseldorf. Waar PSI, Viscom en Promotex Expo eerder als afzonderlijke beurzen werden opgezet, zullen de laatste twee nu opgenomen worden in PSI.

De beurzen afzonderlijk opzetten is volgens de organisatie niet marktconform en geschikt gebleken voor de toekomst. ‘We hebben veel met de markt gesproken. Er heeft een heroverweging plaatsgevonden. Vandaag de dag zijn betrouwbaarheid, stabiliteit maar ook creativiteit in de uitvoering meer in trek dan ooit. Dit is waar de vakbeurs al 60 jaar voor staat, anders ga je niet meer dan een halve eeuw mee als toonaangevende vakbeurs’, aldus Petra Lassahn, hoofd van de algehele PSI-structuur.

Afwerkings- en druktechnieken in de promotionele productenindustrie, evenals textiel en merchandising, zullen dus in de toekomst een integraal onderdeel van PSI zijn.