Abonneren  Inloggen

Vakdag Print & Sign 2021

  • di 12 oktober 10:00 - 20:00
  • NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1

In 2021 vindt de Vakdag Print & Sign plaats op 12 oktober. Reserveer die dinsdag alvast maar in de agenda. De Vakdag Print & Sign staat garant voor succesvol netwerken in een inspirerende ambiance.

Beslissers in de sign- en grafimediabranche ontmoeten elkaar op de beursvloer vol innoverende exposanten en in de wandelgangen die flink vol zijn dankzij de combinatie van de beurs en het uitgebreide en entertainende sprekersprogramma.

‘We hebben er echt weer zin in,’ zegt Robbert Delfos, hoofdredacteur van PRINTmatters. ‘We kijken er allemaal enorm naar uit om elkaar eindelijk weer eens in het echt te ontmoeten. Veel van onze partners hebben al een mooie stand geboekt, in de markt horen wij ook dat beslissers in de print- en sign-industrie er weer zin in hebben en het PRINTmatters-team werkt keihard aan een uitnodigend en inspirerend event met een aantrekkelijk sprekersprogramma. Dankzij onze partners en uiteraard de mensen in de zorg kijken wij uit naar ‘de leukste dinsdag van het jaar’.

Als eerste op de hoogte zijn van het programma? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief

Informatie

Locatie
NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein