Abonneren  Inloggen

FESPA Global Print Expo 2021

  • dinsdag 12 oktober
    vrijdag 15 oktober

De FESPA Global Print Expo 2020 zou in 2020 plaatsvinden in het EFEMA-beursgebouw in Madrid, maar is uitgesteld naar 12 t/m 15 oktober en wordt gehouden in de RAI Amsterdam.

De nieuwste trends en toepassingen, machines en verbruiksgoederen die kleur geven aan ons leven. Daarover gaat de FESPA Global Print Expo. Deze beurs trekt dan ook een breed publiek. Denk onder meer aan: signmakers, retailers, binnenhuisarchitecten, kledingbedrukkers, grafisch(e) ontwerpers, ontwikkelaars en - producenten, marketeers en andere printinkopers, en fabrikanten van promotionele producten. In het rode plaatje staan zes bijzondere programma-onderdelen vermeld die tijdens deze beurs plaatsvinden. Zo worden jaarlijks de FESPA-Awards uitgereikt aan de beste sign-innovaties of toepassingen en is er een competitie waaruit "s werelds beste car wrapper" voortkomt.

Twee gerelateerde evenementen

Vermeldenswaardig is ook dat parallel aan de Global Print Expo 2021 op dezelfde locatie twee gerelateerde evenementen plaatsvinden: de European Sign Expo en Sportswear Pro. De European Sign Expo is een partner van FESPA die zich concentreert op alle aspecten van niet-geprinte signage, zoals verlichte displays, neon, ets- en graveertechnieken en bijvoorbeeld gereedschappen. Over Sportwear Pro - dat gaat over het innovatieve en snelgroeiende vakgebied van gepersonaliseerde kleding print - publiceerde PRINTmatters onlangs deze vooruitblik.

Praktische informatie

De beurs kost 40 euro bij online registratie en 70 euro bij registratie ter plaatse. De beurs vindt plaats van 12 tot en met 15 oktober.
Uiteraard is PRINTmatters in Amsterdam van de partij om nadien via verschillende trendartikelen in het magazine en op deze website verslag te doen van de FESPA Global Print Expo.