Terug naar overzicht

FESPA Global Print Expo - 6 t/m 8 oktober 2020

De FESPA Global Print Expo 2020 zou van 24 tot 27 maart plaatsvinden in het EFEMA-beursgebouw in Madrid, maar is wegens het coronavirus uitgesteld naar 6 tot 8 oktober, op dezelfde locatie.

  • 24 maart 2020

De nieuwste trends en toepassingen, machines en verbruiksgoederen die kleur geven aan ons leven. Daarover gaat de FESPA Global Print Expo. Deze beurs trekt dan ook een breed publiek. Denk onder meer aan: signmakers, retailers, binnenhuisarchitecten, kledingbedrukkers, grafisch(e) ontwerpers, ontwikkelaars en - producenten, marketeers en andere printinkopers, en fabrikanten van promotionele producten. In het rode plaatje staan zes bijzondere programma-onderdelen vermeld die tijdens deze beurs plaatsvinden. Zo worden jaarlijks de FESPA-Awards uitgereikt aan de beste sign-innovaties of toepassingen en is er een competitie waaruit "s werelds beste car wrapper" voortkomt.

Twee gerelateerde evenementen

Vermeldenswaardig is ook dat parallel aan de Global Print Expo 2020 op dezelfde locatie twee gerelateerde evenementen plaatsvinden: de European Sign Expo en Sportswear Pro. De European Sign Expo is een partner van FESPA die zich concentreert op alle aspecten van niet-geprinte signage, zoals verlichte displays, neon, ets- en graveertechnieken en bijvoorbeeld gereedschappen. Over Sportwear Pro - dat gaat over het innovatieve en snelgroeiende vakgebied van gepersonaliseerde kleding print - publiceerde PRINTmatters onlangs deze vooruitblik.

Praktische informatie

De beurs kost 40 euro bij online registratie en 70 euro bij registratie ter plaatse, in het beursgebouw van Madrid. De beurs vindt plaats van 6 tot en met 8 oktober en duurt daarmee een dag korter dan de aanvankelijk in maart geplande beurs.  
Uiteraard is PRINTmatters in Madrid van de partij om nadien via verschillende trendartikelen in het magazine en op deze website verslag te doen van de FESPA Global Print Expo.