Terug naar overzicht

FESPA Global Print Expo: 24 - 27 maart

De FESPA Global Print Expo 2020 vindt van 24 tot 27 maart plaats in het EFEMA-beursgebouw in Madrid. Meer dan 600 standhouders en een uitgebreid lezingenprogramma staan garant voor spektakel op Europa's grootste beurs over sign en grootformaat print. Zeker 18.000 bezoekers worden verwacht. Thema is: 'Where colour comes alive!'

  • 13 januari 2020

De nieuwste trends en toepassingen, machines en verbruiksgoederen die kleur geven aan ons leven. Daarover gaat de FESPA Global Print Expo. Deze beurs trekt dan ook een breed publiek. Denk onder meer aan: signmakers, retailers, binnenhuisarchitecten, kledingbedrukkers, grafisch(e) ontwerpers, ontwikkelaars en - producenten, marketeers en andere printinkopers, en fabrikanten van promotionele producten. In het rode plaatje staan zes bijzondere programma-onderdelen vermeld die tijdens deze beurs plaatsvinden. Zo worden jaarlijks de FESPA-Awards uitgereikt aan de beste sign-innovaties of toepassingen en is er een competitie waaruit "s werelds beste car wrapper" voortkomt. Vermeldenswaardig is ook dat parallel aan de Global Print Expo 2020 op dezelfde locatie twee gerelateerde evenementen plaatsvinden: de European Sign Expo en Sportswear Pro. De European Sign Expo is een partner van FESPA die zich concentreert op alle aspecten van niet-geprinte signage, zoals verlichte displays, neon, ets- en graveertechnieken en bijvoorbeeld gereedschappen. Over Sportwear Pro - dat gaat over het innovatieve en snelgroeiende vakgebied van gepersonaliseerde kleding print - publiceerde PRINTmatters onlangs deze vooruitblik

Praktische informatie
De beurs kost 40 euro bij online registratie en 70 euro bij registratie ter plaatse, in het beursgebouw van Madrid. De beurs is op 24 tot en met 26 maart open van 10.00 tot 19.00 uur. Op 27 maart, de slotdag, opent de beurs ook om 10.00 uur, maar eindigt hij om 16.00 uur. 
Uiteraard is PRINTmatters in Madrid van de partij om nadien via verschillende trendartikelen in het magazine en op deze website verslag te doen van de FESPA Global Print Expo.