Terug naar overzicht

Online Print Symposium: 'Transforming the DNA of Print' - 3 & 4 maart

Op dinsdag 3 en woensdag 4 maart vindt weer het jaarlijkse Online Print Symposium plaats in het Infinity Hotel nabij München. Dit jaar is het thema "Transforming the DNA of Print". Het symposium wordt voorafgegaan door een walking dinner op maandagavond 2 maart, waar volop gelegenheid is tot netwerken. Het Online Print Symposium heeft zich ontwikkeld tot Europa's belangrijkste zakelijke evenement over trends in Online Print.  

  • 17 december 2019

Ongeveer 300 professionals uit de grafische en online printwereld komen in het Infinity Hotel en Congrescentrum in Unterschleißheim (nabij München) bijeen voor Europa's belangrijkste evenement over Online Print. Op de avond van 2 maart is er al een informeel walking dinner voor alle congresbezoekers, de congresorganisatie en de standhouders. Op 3 maart start het congresprogramma om 9.30 uur. Op 4 maart eindigt het congres rond 13.30 uur. De entreeprijs bedraagt tot 31 december (Early Bird-tarief) 990,-. Leden van het VIGC betalen tot 31 december 840,-. Congresbezoekers kunnen met enige korting in het luxueuze Infinity Hotel hun kamer boeken (€167 per nacht), waardoor zij overnachten in de congreslocatie zelf.  

Enkele hoogtepunten uit het lezingenaanbod
Een greep uit het lezingenaanbod, alles in relatie tot Online Print: 

  • Hoe ontwikkelt Online Print zich in 2020?
  • Interieurprint: de spagaat tussen kwaliteit en kwantiteit
  • 10 jaar Blockchain: waar blijven de toepassingen?
  • Hoe Blockchain Online Print de komende jaren gaat veranderen 
  • Automatisering van het lay-outproces
  • Hoe een boekbinderij zichzelf heel geleidelijk opnieuw uitvond
  • Hoe de uitgeefwereld verandert en wat dat betekent voor drukkers