Abonneren  Inloggen

Vakdag Print & Sign

  • wo 05 februari 10:00 - 20:00
  • Nieuwegein Business Center, Blokhoeve 1

Eén dag waar de gehele grafische en signbranche elkaar ontmoet in een uitgebalanceerde combinatie van informatie, entertainment en netwerkmomenten. Zie daar de succesformule van de Vakdag Print & Sign, die 5 februari 2020 weer plaatsvindt in het NBC in Nieuwegein. Een dag met een aantal bijzondere onthullingen!

Naast een uitgebreid standaanbod is er een veelbelovend lezingenprogramma. Plenaire sessies vinden plaats in de grote zaal, parallelsessies in andere gedeelten van het Nieuwegein Business Center (NBC). Dit jaar legt coureur en Ziggo Sport Formule1-analist Robert Doornbos de link tussen de racerij en ondernemerschap in de print- en signsector. Wouter Haan, directeur van online drukker Simian, gaat 5 februari onthullen hoe hij zijn 25.000 vierkante meter nieuwbouw gaat aanwenden. Een onthulling die de bijzondere interesse zal wekken van concurrerende online drukkers als Helloprint, Drukwerkdeal, Flyeralarm en Print.com.

Landa Digital Printing geeft bij monde van Koen Vlieghe een uitgebreide update over de stand van zaken rondom nanografisch drukken. Ook wordt een presentatie gewijd aan een bijzondere pre-Drupaonthulling waar nog lang over zal worden nagepraat. Zo kunnen we nog wel even doorgaan, want er zijn nog veel meer lezingen. Vooral komen dus, op 5 februari!

Informatie

Locatie
Nieuwegein Business Center
Blokhoeve 1
Nieuwegein