Terug naar overzicht

LabelExpo Europe

 De veertigste editie van de grootste labelbeurs ter wereld telt ruim 600 standhouders, die in negen hallen alles rondom het produceren van etiketten laten zien. Naast een breed aanbod aan digitale en conventionele drukpersen, prepress-soft- en hardware en afwerkingsmogelijkheden is er uiteraard ook aandacht voor alle zaken rondom etikettendruk, zoals apparatuur voor inspectie, overdruk en etiketapplicatie, inkten en coatings en substraten.

  • 21 juni 2019

Arena en Cafe

Nieuw dit jaar zijn de Flexible Packaging Arena en het Sustainability Insight Café. In de eerste kunt u live demonstraties bijwonen van een conventionele (UV flexografie op een BOBST M6) en een digitale (Xeikon CX500) drukpers die flexibele verpakkingen voor indirect voedingscontact produceren volgens de laatste GMP normen.
Het Sustainability Insight Café biedt inzicht in de nieuwste duurzame producten en diensten die ontwikkeld zijn met respect voor het milieu.

Educatief programma

Behalve de beursvloer biedt LabelExpo ook een educatief programma, met onder meer een Label Academy Master Class Flexible Packaging, bedoeld om etikettendrukkers in een halve dag de nodige kennis over te dragen voor uitbreiding van zijn business met flexibele verpakkingen. In de Label Academy Master Class: Digital Label & Package Printing worden de mogelijkheden van digitale druk in een halve dag gepresenteerd door experts in digitale bedrukkingstechnologie.
De Self-Adhesive Materials Workshop besteedt een halve dag aandacht aan alle aspecten van zelfklevende laminaten, variërend van ontwerp tot prestaties en specificaties. En de Label Academy Master Class Inks, Coatings & Varnishes tot slot maakt u in een halve dag wegwijs in de ontwikkelingen op het gebied van  inkt- en coatingtechnologie.