Terug naar overzicht

Negende editie GrafischGolfen

28 juni is het zover: PRINTmatters organiseert dan de negende editie van het GrafischGolfen op de Noord-Brabantsche Golfclub Toxandria, nabij Breda. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

  • 6 juni 2019

In aanloop naar het sportieve netwerkevenement verkenden oud-toernooidirecteur Jörgen Rietveld (links op de foto) en de nieuwe chef d'équipe Mike Velleman (rechts) de klassieke golfbaan. De baan in een bosrijke omgeving kreeg van beide ervaren golfers het stempel "goedgekeurd" voor het GrafischGolfen op 28 juni. Jörgen Rietveld is verkoopdirecteur noord-west Europa van drukinktproducent hubergroup. Mike Velleman is directeur van ManagementMedia, de uitgeverij van onder meer PRINTmatters. Noord-Brabantsche Golfclub Toxandria is een van de klassieke banen in Nederland. De fairways strekken zich uit over natuurlijk glooiend terrein en heidevelden in het bosrijke gebied van Molenschot, tussen Breda en Tilburg. In deze omgeving is het fantastisch spelen en prima netwerken.

Programma

  • Vanaf 10.30 uur is de ontvangst
  • De start is om 12.30 uur sharp. Ook tijdens de game worden de sportievelingen uiteraard prima verzorgd. De mooie dag wordt afgesloten met een bbq en prijsuitreiking.
  • 21.00 uur kan vervolgens iedereen huiswaarts gaan

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Pak deze unieke kans om met vakgenoten op één van de mooiste golfbanen te spelen.