Abonneren  Inloggen

Speeddaten op de Vakdag Print & Sign

27 januari 2020

De Vakdag begint meteen al goed. De eerste sessie van A&O Fonds Grafimediabranche biedt informatie waarmee je je mensen ontwikkelt tot krachtige, breed inzetbare medewerkers. En daar krijg je ook nog eens subsidie voor. Wat wil je nog meer? Mocht je deze eerste sessie missen dat kun je op de Vakdag een speeddate boeken.

Werken aan de toekomst van bedrijf én medewerkers. Met het subsidieproject Create your future helpt het A&O Fonds Grafimediabranche je daar graag bij. Want gemotiveerde en goed presterende vakmensen vormen de basis voor gezonde en productieve bedrijven. Hoe zorg je dat jouw mensen zich ontwikkelen tot krachtige, breed inzetbare medewerkers?

Drukkerij Snep

Start met je in te schrijven voor de eerste sessie van 11.00 uur op de Vakdag Print & Sign, woensdag 5 februari. Kom inhoudelijk alles te weten over het subsidieproject Create your future. Maar luister vooral naar wat duurzame inzetbaarheid collega drukkerij Snep en zijn medewerkers heeft opgeleverd. Dit is het moment om vragen te stellen en scherp te krijgen wat deze subsidieregeling jouw bedrijf kan opleveren. Het project Create your future loopt tot en met 25 juni 2021 en komt vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF). Het project bestaat uit twee programma’s: Duurzame inzetbaarheid op maat + Toekomstgericht scholen.

Tot 75% van de investering terug

Voor het programma rond duurzame inzetbaarheid en toekomstgericht scholen kan de subsidie voor KVGO en ZSO bedrijven oplopen tot 75% van de investering. De daadwerkelijke hoogte van het subsidiebedrag hangt af van het traject dat in samenspraak met bedrijven wordt opgesteld.

Aan de slag met Duurzame inzetbaarheid

Schrijf je in voor de sessie met ervaringsdeskundige Ronald Snep of meld je  aan bij stand E23 voor een speeddate met een van onze adviseurs op woensdag 5 februari.

Liever een afspraak bij jou in het bedrijf? Maak dan een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek via info@aenofonds.nl of via de website www.createyourfuture.eu.