Abonneren  Inloggen

Dock35 lijkt uit de as te herrijzen

29 april 2019

In Dock35, ook een omgevallen onderdeel van de gefailleerde Roto Smeets Group, zit nog leven. Volgens Marcel Nibbeling, business development manager bij Dock35 Marketing zijn de vooruitzichten goed.

Dock35, dat in hetzelfde pand zit als de doorgestarte drukkerij Senefelder Misset in Doetinchem, bestaat uit twee activiteiten; Dock35 Marketing en Dock35 Media. Beide onderdelen hebben ongeveer 15 medewerkers. De eerste doet marketingactiviteiten voor merken als de ANVR, De Graafschap, Gezondheidsdienst voor Dieren en Recron. Dock35 Media verricht media advies/advertentieverkoop voor titels als Arts en Auto, Schietsport en Vogels. Business development manager Marcel Nibbeling kan op 29 april ’s middags eigenlijk niks zeggen, maar geeft toch een hoopvol geluid af: ‘De vooruitzichten zijn goed, maar ik kan niet op de zaken vooruitlopen. Het is even wachten op zaken die op korte termijn kunnen gebeuren.’

Circle Media
De Roto Smeets Group met de vestigingen Roto Smeets Deventer, Roto Smeets Weert en Senefelder Misset ging ruim een week geleden failliet. De moedermaatschappij van deze groep, Circle Media, kondigde daarna aan dat het besloten had het hele internationale concern op te doeken.

Senefelder Misset is vrijdag 26 april onder hoede van Habo DaCosta-eigenaar investeerder Shato Beheer in afgeslakte vorm doorgestart. Dezelfde investeerde deelde op 29 april mee dat het een 72-paginapers van Roto Smeets Weert had overgenomen om over te hevelen naar Doetinchem. Over de diepdrukerij in Deventer is nog geen nieuws bekend.